FALSE

Page Nav

HIDE
HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

En Yeni Yorumlar

latest

Dolunay Oğlak Burcunda

Dolunay ^^ Oğlak ^^  Burcun da ... 22 Haziran 2024 saat 04:04 te Oğlak burcunun 1 derecesinin 1.dekanın da bir Dolunay yaşıyor olacağız. Son...








Dolunay ^^ Oğlak ^^  Burcun da ...

22 Haziran 2024 saat 04:04 te Oğlak burcunun 1 derecesinin 1.dekanın da bir Dolunay yaşıyor olacağız.


Sonlanma, bitiş, karar verme ,ayrılıklar, anlaşamama ve zıtlaşma enerjisi barındırır.


Bu dolunayda en fazla etki alacak burçlar öncü burçlar olacaktır.

Koç, Yengeç, Terazi,Oğlak burçları olacaktır.

+5,-5 şeklinde sizler de kendi haritalarınızdan üzerinden nasıl etki alacağınızı yorumlayabilirsiniz.

Mantık ve duygu arasında kalabilir,bu konular da gerginlikler ve de  sorunlar yaşayabiliriz.



Oğlak burcu,iş ,kariyer odaklı,sorumluluk sahibi,planlı,programlı,katı kurallı,soğukkanlı,dayanıklı,büyükler,örf,adet,gelenekler,saygı,aramızdaki mesafe,yaşlılar,kayalar,buzullar,inşaat sektörü,muhasebeciler,dişler,kemikler,dizler ve de dişlerle ilgili gündemler ön plan da olacaktır.


Bu dolunay daha çok iş ,kariyer,ikili ilişkiler,ev aile,yuva,emlak topraklar,komutanlar,yaşlılar,geçmiş,mazi,anılar ve de ikili ilişkiler arasında bitiş ,sonlanma ,tamamlanma  net  karar vermeyle alakalı gündemlerimizde karar vermek durumunda kalacağız. 


Haritanın yükseleni ikizler burcu olurken bütün bu saydığım konuları aile içinde  çok daha fazla konuşulup çözemediğimiz anlaşamadığımız konular da sonuç alarak bütün bunları netleştirebileceğiz.


( Bunları çözdüğümüz zaman 21 Temmuz da ki 29 derecede ki Oğlak Dolunay ıyla birlikte bütün bu konuları tekrar yaşayıp konularımız ne ise,hepsine kesin bir son vereceğiz. )

Bitiş enerjileri devrede olacak.Birlikte hayatımız da şimdi aldığımız kararları yaşıyor olacağız.

Hatta bu daha çok aile kavramı ile gündemler de bizi yoran,sıkıntıya sokan,engelleyen,durumlar karşısında kesin kararlar verireceğiz.Belki kendimizden fazlasıyla fedakarlık yaptık ama bu saatten sonra ise,ayrılıklar ,uzaklaşmalar ve de bitişlere tanıklık edebiliriz.

Hatta devlet yetkilileri bile bu duruma müdahale edebilir.)


Hayatımızda kariyer,iş,düzen kurmak ,disiplinli hareket etmek için belki aile bireyleriyle anlaşmazlıklar yaşayabiliriz. 


Ayrıca,Mars ın da bu Dolunay a etkisiyle birlikte ,maddi konular,gıda,alışveriş,tüketim çılgınlığı,harcamalar konusunda ailemizden yana destek alırken ,kontrollü bir şekilde ilerlememiz gerektiğini öğrenmemiz ve de idrak etmemiz gerekir.


Aynı zaman da burada ayrılıklar,boşanma, evlilik,aile kurumu,çoçuklar ve de ,aile kurmanın ne kadar zorlanıldığı durumlar ve de konuşmalara tanıklık edebiliriz.


Ülkemiz adına ise,çalışanlar,sağlık sektörü,polisler,hastaneler,sendikalarla ilgili konularda kariyer pozisyon atlama ve de maddi konularla ilgili gündemler olabilir.

Ayrıca da ,hayvanlarla ilgili verilecek kararın sonuna gelirken,bizleri üzen durumlarla karşı karşıya kalabiliriz.


Uranyen prensipte ise,askeriye,yangın,patlama,hak,hukuk ,adalet konularında platonik ,üzücü haberler alabilir ,göz yaşı dökebiliriz.


Hayvanlarla da ilgili ,durumlar karşısın da halkın şaşıracağı ,inanmak istemeyeceği üzücü,can yakıcı durumlar yaşanabilir.

Bütün bu duruma engel olmak isteyen kişilere karşı askeriye bile araya girerken ,tartışma ve de hak arayışlarına girebiliriz.

👑

Sevgi ve Saygılarımla

Uranyen Astrolog Berçem Ulutaş

Bizi İnstagramdan takip edebilirsiniz @uranyen.asyrolog.bercem.ulutas


Hiç yorum yok