FALSE

Page Nav

HIDE
HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

En Yeni Yorumlar

latest

Merkür İkizler Burcun da

  MERKUR ^^ IKIZLER ^^ BURCUNDA .,, ^^ Kral Tahtına ^^ oturmak için hazırlanıyor. Merkür İkizler burcunda hareket ediyor olacak. Merkür ikiz...

 






MERKUR ^^ IKIZLER ^^ BURCUNDA .,,


^^ Kral Tahtına ^^ oturmak için hazırlanıyor.


Merkür İkizler burcunda hareket ediyor olacak.


Merkür ikizler burcunda yönetici konumundadır. Ve burada kendini hiç olmadığı kadar, rahat ,özgür, baskı altında  olmadan hareket eder ve ona göre konuşur.


Merkür bizlerin ,iletişim, konuşma, kendimizi ifade etme biçimimiz, anlaşmalarımız, sözleşmelerimiz ,arkadaşlarımız, komşularımız, kardeşlerimiz, yapacağımız kısa  seyahatlerimiz ,ticaret , alım ,satım ,trafik, gibi konularla ilişkilidir.


Merkür İkizler burcuna geçtiği  an , öğrenmek ,bilgi edinmek, insanlarla tanışmak, okumak, kendimizi tanıtmak, sosyal medya da daha fazla vakit geçirip insanları kendimize bağlamak, belki bu amaçla da alım satım gibi işleriniz var ise bu anlamda bunu fırsata çevirebilirsiniz.


Yeni eğitimlere başlamaya istekli ve hevesli olurken, yeni bir dil öğrenebilir, aklınız da kalan  ve  merak ettiğiniz her ne var ise bu zamanda buna yönelebilirsiniz. Fakat bütün bunları yüzeysel  olarak öğreneceğiz.

Daha çok okuyacağız.

Sevdiğimiz ilgimizi çeken kitaplara yöneleceğiz.


Kısa tatiller planlayacağız. Nerelerde ne var, nereye daha çok gidilir, nerelerde eğlenilir ve de  eğlenme imkanı bulabiliriz diye şimdiden arayışlara gireceğiz.

 Yaz için , arkadaşlarınızla planlayacağınız bir tatil planı programlayıp, bunun arayışına girebilirsiniz.


Arkadaşlarımızla daha çok vakit geçirip konuşacağız. Sohbet edeceğiz, güleceğiz , birlikte eğleneceğiz. Belki bir araya gelemesek de inanın elimizden telefonları düşürmeyeceğimiz zamanlar olacaktır.


Elektronik aletlere , bilgisayarlara ,telefonlara daha çok merak sarıp , alım ,satım ,yenileme gibi durumlar yaşayacağız.


Sevgi ve Saygılarımla

Uranyen Astrolog Berçem Ulutaş

Bizi İnstagramdan takip edebilirsiniz @uranyen.asyrolog.bercem.ulutas 

03.06.2024


Hiç yorum yok