FALSE

Page Nav

HIDE
HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

En Yeni Yorumlar

latest

Venüs Aslan Burcunda

  VENUS ASLAN BURCUNDA . . .    Venüs ,bizim ilişki kurma tarzımızı,karşımızdaki kişiye davranış ve değer verme biçimimizi gösterir. A...

 






VENUS ASLAN BURCUNDA . . . 

 

Venüs ,bizim ilişki kurma tarzımızı,karşımızdaki kişiye davranış ve değer verme biçimimizi gösterir.

Aşk,ilişkiler,para ,güzellik ,estetik,moda ,dekorasyon, sevgiyi nasıl algıladığımızı da ifade eder.

 Güzellik,estetik,uyum,ilişkiler,konfor,sanat,giyim,kuşam ,maddi konular,finans,ekonomi,değer görmek,değer vermek, yakınlaşmak,dokunmak,hissetmek vs.ile işkilendirilir.

 

Aslan ise,egolu,havalı,gösterişli tavırlarıyla,heybetiyle,dikkat çeken duruşuyla ,

görünüşüyle,kıyafetiyle,takısıyla,tukusuyla,saçlarının gür oluşuyla,taktığı altınlarla,cömertliğiyle,elinin açık olmasıyla,(kendine olan hayranlığını da hesaba  katalım), havasıyla ,sahnede  her ortamda dikkat çeken enerjisi,    kendini fark ettirmekten hoşlanan,sahnede olmaktan ,dikkatleri üzerinde toplamaktan büyük bir zevk duyan,bazen havalı,bazen de bir çoçuk kadar oyunbaz,kendini önemseyen,eğlenmeyi seven,saçına özenli ,takıp takıştırmaktan son derece mutlu ,gür bakımlı  havalı saçlarıyla fark ettiren ve her ortam da duruşu   ve  ışığıyla parlayan burç Aslan dır.

 

Ayrıca ,sanatcılar ,sahne ve de yaratıcılıkla ilgilidir.

Venüs Aslana geçişiyle birlikte bizlerin lükse merakı ,altına duyulan istek çok daha fazla artacak gibi görünüyor.

Kendimizi önemseyeceğimiz,fark edilmek için etrafımızda en güzel giysi, takı ve saçlarla dolaşacağımız günler bizleri bekliyor olacak.

 

 

Bu esna da bizler de kişisel olarak harcamalarımızı kontrol etmekte zorlanacağız ve de  harcamalarımız bu geçişle birlikte çok daha fazla artacaktır.

İlişkiler de ise, alttan almayıp kendimiz değer vermek yerine, karşı taraftan daha çok değer görmeyi .pohpohlanmayı ,iltifat edinilmeyi bekleyeceğiz.

Yeni aşklar edinip, karşı tarafın gözünü bile bu esnada döndürebiliriz.

Giyime bakıma para harcayıp daha kaliteli yerlerden alışveriş yapacağız.

Eğlence anlayışımız daha lükse kaçarken, maddi kısmını da  pek önemsemeyeceğiz.

 

 

Daha fazla sosyal ortamlarda bulunup,en güzel ,kıyafetlerimizi,takılarımızı,takıp takıştırıp dikkatleri üzerimizde toplamaktan çok büyük bir zevk duyacağız.

 

İlişkilerimiz de emin olun sıradan kişilerle değil de daha statüsü , konumu,maddi olanakları güçlü kişileri tercih edeceğiz.

 

Hayatımıza aldığımız arkadaşlarımız da aynı şekilde olacaktır.

Varlıklı ,itibarlı,belli bir seviyede ,statü de olan kişilerle vakit geçireceğiz.

 

Sahne,televizyon ,tiyatro vs.gibi uğraşanlarınız var ise,aranızda bu ayı çok iyi değerlendirmeli ve o sahnenin tozunu attırmalısınız.

 

Ayrıca bu ay boyunca badana ,boya,saç bakımları,kesim gibi kuaför işlerinizi halledebilirsiniz.

 

Evinizin şeklini ,dekorasyonunu değiştirmek ev de farklılıklar yaratmak için bütçeninizin dışına çıkarak durumu abartabilirsiniz.

 

Kendiniz de sevmediğiniz,beğenmediğiniz yerleriniz var ise güzelleştirmek adına ,güzellik salonların da vaktinizi geçirebilirsiniz.

 

Eski kıyafetlerinizden sıkılıp ,etrafınız da sevdiğiniz kişilere verebilir,kendi gardorabınızı değiştirebilirsiniz.

 

Fakat gölge yönünüyle de ,bütün bunların tersini yaparak kibirli davranışlarda bulunur,kimseyi beğenmez,hor görür,küçümser ve hava atttığınız taktir de burnunuz sürtülürken,o bütün iyi niyetinizi ve  iyimser tarafınızı kaybedebilir,yalnız ve kibirli bir Aslan olarak anılırsınız. 

 

 

Son olarak,Aslan burcu kalp ile bağlantılı olduğu için,kalp hastaları,çarpıntısı olanlar,mutlaka kontrollerini yaptırmalı ve de ilaçlarını almayı asla ihmal etmemelidirler.Sağlık sorunları yaşayanlar sıcaklar da kesinlikle dışarıya çıkmamalı ve gölgeli yerleri tercih etmelisiniz.

Sıcakların en yüksek olduğu zamanlardan geçerken,yangınların bu zamanlar da çok daha fazla bir risk oluşturabileceğini söylerken ,dikkatli olmamız konusun da sizleri uyarmak isterim.


Sevgi ve Saygılarımla

Uranyen Astrolog Berçem Ulutaş

Bizi İnstagramdan takip edebilirsiniz @uranyen.asyrolog.bercem.ulutas



Hiç yorum yok